svētdiena, 2012. gada 15. aprīlis

Gēla nagi, manikīrs, gēla lakas Rīgas centrā!

Es esmu sertificēta manikīra meistare ar 8 gadu stāžu. Strādāju atsevišķā kabinetā Rīgas centrā. Veicu gan klasisko manikīru, gan arī gēla nagu pieaudzēšanu un profilaksi, tāpat arī piedāvāju manikīru un pedikīru ar gēla laku.

Ir pieejama liela dizaina izvēle katrai gaumei no klasiskajiem frančiem līdz košiem krāsu salikumiem - krāsainie gēli vairāk kā 50 toņos, dažāda veida spīdumi, zīmējumi, akmentiņi, uzlīmes un daudz kas cits. 
Izmantoju kamuflāžas gēlu, kas ļauj pagarināt naga plātni un noslēpt dabīgo smaida līniju, līdz ar to nagi visu laiku izskatās skaisti līdz pat nākamajai profilaksei.

Gan pieaudzēšana, gan profilakse aizņem aptuveni 1,5 - 2 stundas, atkarībā no nagu garuma un dizaina sarežģītības. Strādāju ar profesionāliem Vācijā ražotiem materiāliem un pēc katras klientes veicu instrumentu dezinfekciju.

Piedāvāju arī nagu pārklāšanu ar gēla laku. Gēla laka ir produkts, kas klājas kā nagu laka, bet tā noturība ir 2 - 4 nedēļas. Lielisks risinājums sievietēm, kurām patīk lakot nagus, bet neapmierina lakojuma īsais mūžs un arī žūšana aizņem daudz laika, ne vienmēr izdodas to sagaidīt un tad atkal jālako pa jaunam. Ar gēla laku nekas tāds nenotiks, tā nožūst UV lampā tāpat kā gēls un neapdrūp pēc pirmās trauku mazgāšanas.

Gēla nagu pieaudzēšana: 
  • krāsa pa visu nagu vai ar spīdumiem (iespējams dizains)                              22 -24 
  • franču (iespējams dizains)                                                                                     23 - 25
  • viena naga labošana (profilakses laikā bez maksas)                                         2 
Gēla nagu profilakse: 
  • krāsa pa visu nagu vai ar spīdumiem (iespējams dizains)                               19 - 21 
  • franču (iespējams dizains)                                                                                      20 - 22 
Nagu pārklāšana ar gēla laku:
  •  rokām klasiskā lakojumā + sausais manikīrs (dizains līdz 4 nagiem)             12 
  • rokām franču + sausais manikīrs (dizains līdz 4 nagiem)                                   15 
Strādāju no pirmdienas līdz ceturtdienai no 9:00 - 18:00 (pēdējais pieraksts 18:00), piektdienās no 9:00 - 16:00 (pēdējais pieraksts 16:00). Atrodos Rīgas centrā, Riepnieku ielā 6. Strādāju pēc iepriekšēja pieraksta. Lai pierakstītos zvaniet vai sūtiet sms - 26062579 vai rakstiet uz e-pastu lektra@inbox.lv. 

Skropstu pieaudzēšana!

Piedāvāju arī skropstu pieaudzēšanu, kas ļaus jebkurā diennakts laikā izskatīties perfekti. Jūs varēsiet aizmirst par izplūdušu vai nobirušu skropstu tušu, par ik rīta krāsošanu un ik vakara tušas noņemšanu, ne lietus ne sniegs netraucēs jums izskatīties perfekti!

Skropstu pieaudzēšanas procedūra aizņem līdz 2 stundām, kuru laikā pie katras dabīgās skropstiņas tiek pielīmēta viena mākslīgā. Apakšējās skropstas tiek izolētas ar speciālu plāksteri, lai pieaudzēšanas laikā skropstas nesaliptu kopā. Savu darbu veicu rūpīgi, nesaķepinot skropstas un neveidojot līmes kunkuļus. 

Iespējams izvēlēties dažāda garuma skropstas - 7, 8, 9, 10, 11 un 12 mm, kā arī iespējams izvēlēties dažāda biezuma skropstas 0,15 mm, kuras būs mīkstākas un izskatīsies dabīgāk un 0,20 mm, kas radīs uzkrāsotu skropstu efektu. Strādāju ar "Blink Lash" materiāliem. Kā dekoriņu skropstās var ielīmēt Swarovski kristāliņus bez maksas!

Cenas:
  • skropstu pieaudzēšana 22 Euro
  • skropstu profilakse  17 Euro
  • skropstu noņemšana 5 Euro 
  • skropstu krāsošana 3 Euro
Strādāju no pirmdienas līdz ceturtdienai no 9:00 - 18:30 (pēdējais pieraksts 18:30), piektdienās no 9:00 - 16:00 (pēdējais pieraksts 16:00). Atrodos Rīgas centrā, blakRiepnieku ielā 6. Strādāju pēc iepriekšēja pieraksta. Lai pierakstītos zvaniet vai sūtiet sms - 26062579 vai rakstiet uz e-pastu lektra@inbox.lv.




Manikīrs ar gēla laku








Gēla nagi

Ispējami dažādi dizaini!